23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Auran Kozmetik’te koltuklar geleceğe devredildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, firma sahibimiz Abdullah Karataş, fabrika yönetimini ve makamını Alpaslan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nihal Berrak Tüysüz’e devretti.
Auran Kozmetik’in en özel misafirlerinden biri değil; günün yöneticisi Nihal Berrak oldu.
Kendisinin bu özel güne dair sözleri hepimize ilham verdi:
“Bugün Auran Kozmetik’te yönetici olmak benim için çok heyecan vericiydi. Bir fabrikanın nasıl çalıştığını, insanların birlikte nasıl üretim yaptığını görmek çok güzel ve heyecan vericiydi. Ben büyüyünce insanların hayatına güzel şeyler katan işler yapmak istiyorum. Bugün burada emek, düzen, hayal ve mutluluk üretildiğini gördüm. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”
Auran Kozmetik olarak bu anlamlı günde makamımızı geleceğin temsilcilerinden Nihal Berrak’a devretmek, bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu özel günü çocuklara armağan eden tüm değerlerimizi saygı ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.
Çünkü gelecek, çocukların hayalleriyle güzelleşecek.