Kayserispor Trendyol Süper Lig 31. Hafta müsabakasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor.
Zorlu maç 13 Nisan Pazar (Bugün) saat 16.00'da ŞehrinKalbi'nde!
Takımımız karşılaşmaya çubuklu forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkıyor.
Bellona Kayserispor, taraftar desteği ile sezonun seyirci rekorunu kırmak ve bugün 3 puanla sahadan ayrılmak istiyor.
Öte yandan Stadyum kapıları saat 13.30'da taraftara açıldı.
Kasımpaşa karşılaşmasına bileti olan tüm taraftarlarımızı stadyum girişinde yoğunluk yaşanmaması adına erkenden yerlerini almalarını önemle rica ediyoruz.
Zorlu 90 dakika öncesinde kardrolar açıklandı.
Kayseri'de soğuga rağmen güneşli bir hava var ve maça da büyük ilgi gösteriyor sarı kırmızılı takım taraftarları.
İlk yarı goılsüz eşitlikle geçiliyor.
İki takımda da ğol girişimleri sonuçsuz kalırken Meihdi ve Kartal ilk yarıda gördükleri sarı kartlar nedeni ile Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek iki isim olarak cezalı duruma düşüyorlar.
İkinci yarıda çok sayıda oyuncu değişikliği yapıyor her iki takımda.
Majid Hossei'nin gördüğü kırmızı kart sonrasında takım son 20 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalıyor.
Bitime dakikalar kala Cardoso'nun nefis golü ile sarı kırmızılılar 10 kişi oynadıkları zorlu maçta 1-0 öne geçerek 3 puan için önemli bir avantaj sağlıyor:
36 Puanla 13. sıraya yerleşen ve kümede kalma şansını da oldukça artıran sarı kırmızılılar için zorlu maçın ardından büyük sevinç gösterileri var.