Ahmet Ekinci’den Yahyalı’ya Anlamlı Ziyaret.
İstanbul Yahyalılar Dernek Başkanı Ahmet Ekinci, dernek yönetimiyle birlikte Yahyalı’da bir dizi anlamlı ziyarette bulundu. Program kapsamında,Yahyalı lı Millet vekili Sayın Bayar Özsoy,Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelen heyet, İstanbul Esenler’de 8 Şubat 2025 tarihinde düzenlenecek “Yerel Lezzetler Arabaşı Etkinliği” için davetlerini iletti.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Ahmet Ekinci, İstanbul’da yaşayan Yahyalılar ile Yahyalı’daki hemşehriler arasındaki bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Kültürel ve sosyal bağların korunmasının önemine dikkat çeken Ekinci, ziyaretlerde gördükleri misafirperverlikten dolayı başta Millet vekili Sayın Bayar Özsoy, İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya olmak üzere, tüm sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine ve ilçe başkanlıklarına teşekkür etti.
Ahmet Ekinci’nin gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Yahyalı ile İstanbul’daki hemşehriler arasında bir köprü kurulması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. 8 Şubat’ta düzenlenecek olan Arabaşı Etkinliği’nin de bu bağların daha da pekişmesine vesile olması bekleniyor.