YEREL
Giriş Tarihi : 13-04-2025 11:45

EMNİYET, KURAL İHLALİ YAPAN SÜRÜCÜLERE CEZA KESTİ

EMNİYET, KURAL İHLALİ YAPAN SÜRÜCÜLERE CEZA KESTİ

İl Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

12.04.2025 günü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce sosyal medya platformlarında yer alan "Kayseri’de abartı egzoz kullanan sürücü çevreye rahatsızlık verdi" ve "Erkilet Bulvarında ters yöne giren araç trafiği tehlikeye attı" paylaşımları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde,

"Kayseri’de abartı egzoz kullanan sürücü çevreye rahatsızlık verdi" paylaşımına konu araç ekiplerimizce tespit edilmiş ve araç sürücüsüne Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam  11.434 TL cezai işlem uygulanmış, sürücü belgesine 2 ay süreyle el konulmuş, psikoteknik raporu alması için İl Sağlık Müdürlüğüne sevk edilmiş ve araç trafikten men edilmiştir.

"Erkilet Bulvarında ters yöne giren araç trafiği tehlikeye attı" paylaşımına konu araç ekiplerimizce tespit edilmiş ve aracın tescil plakasına Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam  9.267 TL  cezai işlem uygulanmıştır.

  İhbarda bulunan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.  

  Halkımızın huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, drift atan çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülerle mücadelemiz devam etmektedir.

 Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.

AdminAdmin