1–7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde düzenlenecek olan “Kayseri Ambulans Rallisi”, 2–3 Aralık 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.
Organizasyonun ilk gününde İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde; yetişkin, çocuk ve travma vakalarına yönelik müdahale etapları uygulanacaktır. İkinci gününde ise Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu otopark alanında yapılacak saha uygulamalarında, katılımcı ekipler trafik kazası, yetişkin ve çocuk hastaya müdahale, travma yönetimi, hasta taşıma ve sürüş teknikleri gibi alanlarda senaryo bazlı simülasyon performanslarını sergileyeceklerdir.
Bu kapsamda, organizasyonumuzun ikinci gününü yerinde takip etmek üzere siz halkımızı davet ediyor, ilginiz ve katılımınızı bekliyoruz.
Tarih: 3 Aralık Çarşamba 2025
Saat: 10.00
Yer: Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu Otopark Alanı
KAYSERALLİ 2 YAPILACAK
Admin




























