Evrensel Gazetesi Sarayın Değil Halkındır
Emeğin sesi, gerçeğin habercisi Evrensel Gazetesi'nin İzmir Temsilciliği'ne gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyor, halkın gerçek haber alma hakkına yönelik gerçekleştirilen saldırıya karşı Evrensel ile dayanışmaya, sesimiz daha gür çıksın diye Evrensel'i güçlendirmeye çağırıyoruz.
Kayseri'de Taze Market mağduru işçilerin, kurye emekçilerinin, Develi, Tomarza ve Yahyalı da maden işçilerinin, iş bırakan Sersim, Ergül ve Yataş işçilerinin, sendikalaşan Almer Tekstil işçilerinin, ekmeğini büyütmek isteyen kamu işçilerinin, geleceği için mücadele eden gençliğin, şiddete, tacize, tecavüze karşı söz söyleyen kadınların, emeklilerin kısacası bütün emekçilerin sesi olmuş Evrensel'i susturamayacaksınız.
İşçi sınıfını ve emekçileri, emek ve demokrasi güçlerini, sendikaları ve odaları Evrensel ile dayanışmayı büyütmeye çağırıyoruz. Yaşasın dayanışma! Özgür basın susturulamaz!
Evrensel Gazetesi Kayseri Temsilciliği






























