HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanımız Yavuz Navruz, Şube Başkan Yardımcılarımız Bekir Bilgiç ve Ahmet Güneş ile birlikte 18 Nisan 2026 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan başkanlığında ve Genel Yönetim Kurulumuzun iştirakleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuza katıldı.
GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZDA; VEFA, COŞKU VE BİRLİK HAKİMDİ
Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuz, 18 Nisan 2026 tarihinde HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığında Antalya’da gerçekleştirildi.
Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuza; Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcılarımız İdris Ersoy ve Celal Yıldız, Kurucu Başkanımız, 22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreterimiz Av. Oğuz Aksoy, Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcımız Zekeriya Koca, Genel Sekreter Yardımcımız Av. Mehmet Yeşilyurt, Genel Disiplin ve Denetim Kurulu üyelerimiz, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Genel Başkanları, Şube ve İl Başkanlarımız ile başkan yardımcılarımız, Genel Başkan Danışmanlarımız, şubelerimizin önceki dönem başkanları, Genel Merkez Komite Başkanlarımız, Daire Başkanlarımız, Uzmanlarımız ve basın mensupları katıldı.














