DEVA PARTİSİ TALAS İLÇE KONGRESİ YAPILDI

SİYASET - 16-02-2026 16:30 549 kez okundu.

DEVA PARTİSİ TALAS İLÇE KONGRESİ YAPILDI

DEVA Partisi’nde Talas 1. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleştirildi.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Seyit KARACA, Genel Merkez Kadın Çalışmaları Başkanı Sn. Zeynep SUDAN’ın katıldığı ve DEVA Partisi teşkilatlarının buluştuğu Talas 1. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede Mali Müşavir Erdem DURMAZ Talas İlçe Başkanı seçildi.

DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Muhammet CANDAN “Kongre hazırlık sürecinde emeği geçen teşkilatımızın her bir fedakar mensubuna teşekkür ederim.

Partimize yeni katılan ve rozet takdim töreninde rozetleri takılan yeni üyelerimize Partimiz çatısı altında hayırlı faaliyetler gerçekleştirmelerini dilerim. 

Talas İlçe Başkanı Sn. Erdem DURMAZ’a ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileyerek birlik beraberlik içerisinde Kayseri’ye DEVA olma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

DİĞER HABERLER
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SARIZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ATAMA

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SARIZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ATAMA

25-08-2026 - SİYASET

GÖZBAŞI: EN BÜYÜK KRİZİ KONUŞMA ZAMANI

GÖZBAŞI: EN BÜYÜK KRİZİ KONUŞMA ZAMANI

24-08-2026 - SİYASET