SİGARAYI BlRAKMAK Ml İSTİYORSUNUZ?

SAĞLIK - 07-11-2026 20:36

Yahyalı Devlet Hastanesi’nde sigarayı bırakmak isteyenlere müjde!

Hacı Baba Lalenin verdiği bilgilere göre Sigara bırakma polikliniği 11 Kasım’da hizmete başlıyor.

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde sağlık hizmetlerine bir yenisi daha ekleniyor. Yahyalı Devlet Hastanesi bünyesinde açılan Sigara Bırakma Polikliniği, 11 Kasım 2026 Çarşamba günü vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Sigara bağımlılığıyla mücadele kapsamında hayata geçirilen poliklinikte, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara profesyonel destek, muayene ve danışmanlık hizmeti sunulacak.

Her çarşamba günü öğleden sonra hizmet verecek olan Sigara Bırakma Polikliniği sayesinde, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar uzman sağlık desteğiyle bu süreçte yalnız kalmayacak.

Poliklinikten yararlanmak isteyen vatandaşlar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu oluşturarak başvuruda bulunabilecek.

Yahyalı Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete girecek olan polikliniğin, sigara bağımlılığıyla mücadeleye katkı sağlaması ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşama adım atmasına destek olması hedefleniyor.

 

Günün Diğer Haberleri