AĞAÇ DEDE: DİKTİĞİMİZ FİDANLARI SULAMAZSAK OLMAZ. 18.06.2026

GÜNCEL - 19-06-2026 13:48 34 kez okundu.

AĞAÇ DEDE: DİKTİĞİMİZ FİDANLARI SULAMAZSAK OLMAZ. 18.06.2026

AĞAÇ DEDE: DİKTİĞİMİZ FİDANLARI SULAMAZSAK OLMAZ. 18.06.2026

Takip etmezsek fidanlar, emek, zaman zayii olur. Maddi kayıp yaşanır. Kötü günler gelir. Takip edersek dikilen fidanlar orman olur ve güzel günler gelir.

UYANMALI, KENETLENMELİ VE ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ!

Toprak ağalarının ve emperyalistlerin doldurması ile senelerdir Kürt sorunu, Kürt sorunu diye ayrımcılık yapılacağı yerde; hep beraber orman, orman deseydik bu gün 86 milyon refah içerisinde yaşıyor ve geleceğe güvenle bakıyor olurdu... Geç kalmadık. 86 milyon kenetlenerek orman dikmek için hazır. BAŞARABİLİRİZ.

İSRAFA GİDEN KAYNAKLAR ORMANLAŞMA İÇİN HARCANMALI:

Bir taraftan toplumu hareketlendirirken bir taraftan da israfa (bireysel ve genel israf) giden kaynakları ormana yönlendirilmeliyiz.

Bu günden önlem almazsak o günler geldiğinde istesek te önlem alamayız...

ÖNÜMÜZÜ GÖRMELİYİZ:

Çıplak dağları, su, yol ve tarla kenarlarını, bakımsız tarla, mera, bağ ve bahçeleri yani ÖNÜMÜZÜ görmüyoruz... Görmeliyiz. Ben yolumdayım. ÖNÜMÜZÜ GÖRENE KADAR.

NOT:

Çok değerli arkadaşlar. Takip ederseniz sevinirim. O zaman daha etkili oluruz. SAYGILARIMLA.

DİĞER HABERLER
AYŞE UZUNLU: ÇOCUKLARlMlZl KİM KORUYACAK?

AYŞE UZUNLU: ÇOCUKLARlMlZl KİM KORUYACAK?

19-06-2026 - GÜNCEL

KAYSERİ İL MERKEZİ RAMAZAN DERESİ ISLAHI’NDA  ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

KAYSERİ İL MERKEZİ RAMAZAN DERESİ ISLAHI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

18-06-2026 - GÜNCEL