BAŞKAN NURETTİN AÇIKALIN, TARAFTARA SESLENDİ

SPOR - 02-05-2026 14:24 442 kez okundu.

BAŞKAN NURETTİN AÇIKALIN, TARAFTARA SESLENDİ

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın’dan Şehre ve Taraftara Çağrı.

Süper Lig’de kritik Eyüpspor maçı öncesi Kayserispor’da Kulüp Başkanı Nurettin Açıkalın, hem taraftara hem de Kayseri’ye seslendi.

Pazar günü saat 20.00’de Kayseri’de oynanacak karşılaşma öncesi konuşan Açıkalın, şehrin tüm dinamiklerini birlik olmaya davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“Büyük Kayserispor taraftarını ve kıymetli Kayseri halkını, şehrimizin takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, 90 dakika boyunca takımımızın yanında olalım. Bu maçı kazanıp önümüze bakalım.”

Kritik mücadele öncesi yapılan bu çağrı, şehirde kenetlenme mesajı verirken, tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Kayserispor, sahasında oynayacağı karşılaşmada taraftar desteğiyle galibiyet arayacak.

DİĞER HABERLER
KAYSERİSPOR'DA BEKLENEN KONGRE KARARI ALlNDl

KAYSERİSPOR'DA BEKLENEN KONGRE KARARI ALlNDl

14-05-2026 - SPOR

ECZACILAR ODASI ERVA SPOR OKULU AÇILDI!

ECZACILAR ODASI ERVA SPOR OKULU AÇILDI!

14-05-2026 - SPOR