DEVELİDE 77 MUHTAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 Ekim 2026 Salı günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezinde Develi Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.
Muhtarlar Buluşmasına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Ak parti il Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı İsmail Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Ekmen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Develi Belediyesi Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri ve 77 Muhtar katıldı.
Hizmet ve eser Belediyeciliği şiarı ile hizmet vermeye gayret ettiklerini belirten Büyükkılıç bütün muhtarlara tek tek söz vererek Mahallelerinde karşılaştıkları sorunları dinledi. Çözüm önerilerini söyledi.
Muhtarlar, Mahallelerine Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan alt yapı, yol, su, elektrik, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri nedeniyle teşekkür ettiler.
Derleyen Nezir Ötegen 6.10.2026 Develi













