Nazlı Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
Değerli dostlar ,
bir buçuk yıldır büyük bir gururla görev yaptığım ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ bünyesindeki aktif görevimden ayrıldığımı sizlerle paylaşmak isterim .
Derneğimizin kuruluş amacına hizmet etmek üzere geride bıraktığımız süreçte hep birlikte çok kıymetli projelere ve çalışmalara imza attık.
Görev sürem boyunca kişisel olarak çok şey öğrenmekle birlikte , birbirinden değerli insanlar tanıdım, güzel dostluklar kazandım. Siyasette aldığım görev dolayısı ile ÇYDD Kayseri şube başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.
Bu vesileyle; Başta kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere,
görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen Kurucu şube Başkanımız Sn. Seval Genç’e, Onur kurulu, Denetleme kurulu üyelerimize, gençlik birimi sorumlularımıza, Genel Başkanımız Sayın Ayşe Yüksel ve Genel merkez yönetim kurulumuza, değerli üyelerimize, gönüllülerimize, destekçilerimize ve aydınlık yarınlarımızın teminatı gençle rimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Aktif görevim sona erse de, kalben her zaman bu büyük ailenin bir parçası olmaya devam edeceğim.
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum .
Nazlı Erdoğan












