Tansu Şener: “Teşkilatlarımızı Sahadan Sandığa Güçlü Bir Şekilde Hazırlıyoruz”
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, Kayseri İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen “Sahadan Sandığa” eğitim programının yoğun katılımla tamamlandığını belirterek teşkilat çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
“TEŞKİLATLARIMIZLA VERİMLİ BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK”
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Doğan, İstanbul Disiplin Kurulu Üyesi Doğan Öztürk ve İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Akın Çıtnak’ı Kayseri İl Başkanlığı’nda ağırladıklarını ifade etti.
İl ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen “Sahadan Sandığa” eğitim programında teşkilat çalışmaları, saha organizasyonları ve seçim süreçlerine yönelik değerlendirmelerde bulunulduğunu belirten Şener, programın son derece verimli geçtiğini söyledi.
Tansu Şener, “Teşkilatlarımızı daha güçlü hale getirmek, saha çalışmalarımızı daha etkin yürütmek ve vatandaşlarımızla olan bağımızı kuvvetlendirmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.
“SAHADAKİ GÜÇLÜ İLETİŞİM BAŞARININ ANAHTARIDIR”
Gerçekleştirilen eğitim programlarının teşkilat koordinasyonunu güçlendirdiğini belirten Şener, ortak çalışma kültürünün önemine dikkat çekti.
“Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyen, çözüm odaklı ve sahaya hâkim bir teşkilat yapısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
“KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ”
Programa katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Tansu Şener, misafir olarak Kayseri’ye gelen parti yöneticilerine katkılarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Şener, “Nazik ziyaretleri ve kıymetli katkıları dolayısıyla Sayın Murat Doğan’a, Sayın Doğan Öztürk’e ve Sayın Akın Çıtnak’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.











