YAZAR EMİŞE ALTUN 8. KİTABINI ÇIKARTTI

“Bir Kadının Suskun Çığlığı” SELVİ adlı eser yayınlandı.

KÜLTÜR - SANAT - 23-10-2026 15:24 73 kez okundu.

YAZAR EMİŞE ALTUN 8. KİTABINI ÇIKARTTI

Daha önceki eserleri ile epey ses getiren Yazar Emişe Altun 8. Kitabını yayınladı.

“Bir Kadının Suskun Çığlığı” SELVİ adlı eser kısa sürede büyük ilgi gördü.

“Bazı yaralar sadece kalpte değil, kaderde de açar!” diyen Yazar Emişe Altun, son eseri ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Yazmaya çok geç başladığını ve bu konuda yaşadığı hem aile hem de çevre baskılarını dillendiren Yazar Emişe Altun, “Bir Kadının Suskun Çığlığı” SELVİ adlı eserinde “Severek kaçtı. Kendini yanlış bir yuvada buldu” diyerek, “Bazı kadınlar susar… Ama suskunlukları, dağları bile yakar!” şeklinde kitabının kapak kısmındaki masajı paylaştı.

Daha önceki eserlerine gösterilen ilgiye teşekkür eden ve genelde eserlerinde kendi hayatından kesitler sunan Yazar Emişe Altun, son eseri “Bir Kadının Suskun Çığlığı” SELVİ adlı eseri için önümüzdeki günlerde imza günü düzenlemeyi ve tanıtım yapmayı arzuladığını belirterek, Kayseri Kitap fuarı içinde hazırlandığı yeni eserlerinin olduğunu müjdeledi.

DİĞER HABERLER
“HİSLER ÇİÇEK AÇARKEN” BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

“HİSLER ÇİÇEK AÇARKEN” BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

23-10-2026 - KÜLTÜR - SANAT

NEVŞEHİR’İ ANLATAN KİTAP

NEVŞEHİR’İ ANLATAN KİTAP "ŞEHR-İ DİLARA" ÇIKTI 

23-10-2026 - KÜLTÜR - SANAT