GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-10-2025 19:16

HAK-İŞ SENDİKASI 50 YAŞlNDA

HAK-İŞ SENDİKASI 50 YAŞlNDA

HAK-İŞ 50. Kuruluş Yıldönümü Kapsamında İl Başkanları Ankara’da Toplandı.

Arslan, “HAK-İŞ Bir Medeniyetin Emekçiler Üzerinden İnşa Edilme Sürecidir” şeklinde konuştu.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, Türkiye’nin 81 ilinden gelen HAK-İŞ İl Başkanlarımız Ankara’da buluştu. Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 50. Yılını büyük bir gururla kutladığımızı belirterek, “HAK-İŞ, bir medeniyetin emekçiler üzerinden inşa edilme sürecidir” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu İl Başkanımız ve HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanımız Yavuz Navruz, “Yarım Asırlık Sendikal Mücadele HAK-İŞ” temasıyla, 21 Ekim 2025 tarihinde HAK-İŞ ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ortaklaşa gerçekleştirdiği “Yenilikçi Yöntemlerle Sendikacıların Hak Savunuculuğu ve Örgütlenme Yetkinliklerinin Güçlendirilmesi Projesi” toplantısına katıldı. #haki̇ş50yaşında

HAK-İŞ İl Başkanımız ve HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanımız Yavuz Navruz, konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 50. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan ile bir araya geldi. 

Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan, Şube Başkanımız Yavuz Navruz vesilesiyle Kayseri teşkilatımıza ve üyelerimize selamlarını iletti. 

#haki̇ş50yaşında 

#hakiş #hizmetiş

#kayseri #sendika

AdminAdmin