İl Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
31.01.2025 günü Kayseri Ulaşım A.Ş.’ye ait tramvaylara zarar veren şahıslara ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu olayı gerçekleştiren (A.D.-Kayseri-2012- 39 Suç Kaydı Mevcut) isimli Suça Sürüklenen Çocuk ve cezai ehliyeti bulunmadığı anlaşılan (H.T.-2014) isimli çocuk ekiplerimizce tespit edilmiştir.
Cezai ehliyeti bulunmayan (H.T.-2014) isimli çocuk ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile gerekli koordinasyon kurulmuş (A.D.-Kayseri-2012) isimli Suça Sürüklenen Çocuk hakkında ekiplerimizce gerekli işlemler başlatılmıştır.
Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.
Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.