Beklenen “DEĞİŞİM”in ruhu ve mayası nedir.
Hiç düşündünüz mü?
Genel başkanımız Sn. Rıza MÜFTÜOĞLU’nun eşsiz düşüncesiyle ”Vatan ve Millet” için bu ülkenin geleceği için “DEĞİŞİM” fikrine milyonlar katılmaktadır.
“DEĞİŞİM” sadece bir yönetim biçimi değişikliği değil, kökü derinlerde bir ruh ve mana hamlesidir.
Buna yıllardır özlem duymaktayız
Bugün, insanlığın içine düştüğü buhranlar, madde ile mana arasındaki kopukluğun, Batı’nın akıl merkezli fakat ruhsuz medeniyetinin bir sonucudur.
Doğu ise, kendi özünü unutmuş, taklitçilik bataklığında kaybolmuş, asıl sesini duyuramaz hale gelmiştir.
Kanuni’den beri süregelen gerileme çizgisi, Tanzimat, Meşrutiyet ve Cumhuriyet dönemlerinde yanlış yönlendirilmiş ilerleme hamleleriyle “güya” daha da geriledi ve derinleşti.
Batı’nın sadece kabuğunu alıp özünü ıskalayan, ruhu ihmal eden bu girişimler, toplumu içten içe çürüttü.
Bugün yaşadığımız kimlik bunalımı, inançsızlık, ahlaki çöküş ve manevi boşluk, işte bu kopuşun eseridir.
Dernek anlayışı, düşünce Özü itibarıyla milli ve manevi düşünceyi bir hayat nizamı olarak kavrayan; Akıl ve ahenk içinde birleştiren; madde ile manayı, dünya ile ahireti dengeleyen bir anlayışı temsil etmektedir
BU YOLA TÜM TÜRKİYE’Yİ DAVET EDİYORUZ.
DEĞİŞİM ve YÜKSELİŞ DERNEĞİ GENEL BAŞKANI Rıza MÜFTÜOĞLU ANKARA 23 / EKİM / 2025