DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mustafa Temizer
Mustafa Temizer
Giriş Tarihi : 11-12-2024 10:52

DEVLET’TEN  DEVLETE BEŞ GOL!

Sözde dindarlık, milliyetçilik, halkçılık, barış ve özgürlük adına tüm toplumsal değerler istismar edilerek milletin teşkilatlanmış şekli olan devlete atılan gollerin haddi hesabı yok. İşte devlet aklı diye devlete atılan goller.  

2000 Yılında hükümet ortağı olarak idam cezasının ertelenmesine evet diyen. Ardından idam cezasını kaldırarak PKK’nın kurucusu bebek katili terörist başının idamına engel olan akıl devlet aklı olarak gösterildi. Devlet eliyle devlet bir gol atıldı.

57. Hükümette ABD’den ithal Kemal Derviş’in özelleştirme adı altında ülke kaynaklarının, stratejik öneme sahip Türk Telekom’un uluslararası dev şirketlere pazarlanmasına karşı çıkan zamanın ulaştırma bakanı Enis Öksüz’ü istifa ettirerek yerine özelleştirmeci Oktay Vural’ı getiren akıl devlet aklı olarak gösterildi. Devlet eliyle devlete ikinci gol atıldı.

On yılı aşkın Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan Ergenekon, Balyoz davalarının görüldüğü yıllarda eski CİA Türkiye şefi Henri Barkey ‘in “Türk ordusunu kafesledik.” sözüne rağmen “ TSK’daki darbeciler temizlenmeli diyen akıl devlet aklı olarak gösterildi. Devlet eliyle devlete üçüncü gol atıldı.

Daha sonra kumpas olduğu anlaşıldığı halde; Ergenekon ve Balyoz davalarında mahkum edilenlere sahip çıkmak yerine onları inciten sözler söyleyen, asker kökenli MHP milletvekili Engin Alan’ın istifasına neden olan, görev adamı olarak çıkışları ile ABD’nin Türkiye için düşündüğü tek adam yönetiminin önünü açarak, bu yolda anayasada gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayan akıl devlet aklı olarak gösterildi. Devlet eliyle devlete dördüncü gol atıldı.

PYD-YPG’nin omurgasını oluşturan PKK’nın kurucusu bebek katilini ipten alması yetmiyormuş beşinci gol atıldı.   

Ana muhalefetin iktidarla birlikte devlete attığı görülmeyen gollere ilave olarak ABD güdümündeki PKK’nın niyeti açıkça vatan bölme olduğu belli olduğu halde “Ben de el kaldırıyorum. Kürtlere devlet vaat ediyorum.” diyen muhalefet aklı da devlet aklı olarak görüldü. Devlete bir golde daha atıldı.

Kırk küsür yıldır binlerce vatandaşımızın kanına giren bölücü, katil sürüsü PKK’yı temize çıkartarak dağdaki eşkıyaya moral ve motivasyon sağlayacak iktidar ve muhalefetin aklı devlet aklı olarak gösteriliyor. İcazetli iktidar ve muhalefet partileri devletimizi topa tutuluyor, sayısız goller atılıyor. Atılan gollerle devletimiz yıpranıyor, milletimiz perişan oluyor.

Dışarıdan icazetli iktidarların ve muhalefetlerin aynı oyunun oyuncuları olduğunun, birlikte milleti uyuttuğunun farkına varma zamanı gelmedi mi?

Yarım asırdan fazla zamandır “Milletim Uyan! Varlığın, birliğin, geleceğin tehlikede. “Davamız milletimizin varlık ve beka davasıdır.”  Hep birlikte, her alanda “Yeniden Milli Mücadele!” çağrısında bulunan, Yeniden Milli Mücadeleci, Millet Partisi kadrolarının çağrısını duymak zorundayız.  Amasız, fakatsız, herkes için ADALET, her zaman ADALET, her yerde ADALET anlayışı ile ortaya koyduğu;

İnsan hak ve hürriyetlerine dayalı HUKUK DEVLETİ
Millî iradenin önündeki engellerin kalktığı DEMOKRASİ
Din düşmanlığı gibi din istismarının da bittiği LAİKLİK
Fakirlik ve çaresizliğin tarihe gömüldüğü herkesin sosyal adalet şemsiyesine alındığı KERİM DEVLET
Bilim, hikmet ve erdemle donatılan, sorun üretmeyen, çözüm üreten BİLGE DEVLET ve BİLİM TOPLUMU
Büyüyen, gelişen, zengin, mutlu, muktedir ve insanlığın yeni barış medeniyeti İSLAM RÖNESANSI'nı yöneten MUHTEŞEM TÜRKİYE projesinin gerçekleşmesi için maddi ve manevi her türlü destekte bulunmak vatan, millet, din, devlet, hak, hukuk adalet, barış diyen tüm samimi vatandaşlarımızın görevidir.

Unutmayalım ”İştirak etmediğimiz, çilesine katlanmadığımız bir kurtuluş mümkün değildir.”

Milletimizin ve yöneticilerimizin uyanması, iştirak edilmeyen çilesine katlanılmayan bir kurtuluşun mümkün olmayacağı anlayışı ile basiretle hareket etmesi (Yanılmadan gerçekleri görebilmesi, gelecekle ilgili sezgi, uyanıklık, anlayış, kavrayış ve vizyon sahibi olması) dilek temenni ve duasıyla….

 

 

Mustafa Temizer

Mustafa Temizer

DİĞER YAZILARI MİLLETE KARŞI MİLLET!... İSLAM’A KARŞI İSLAM!.. SİYASETTE DAVA  ve DAVA ADAMLIĞI MİLLET DAVASI NEDİR?  4               MİLLET DAVASI NEDİR? (3)              MİLLET DAVASI NEDİR? (2) MİLLET DAVASI NEDİR?  (1) MİLLİ ve YERLİ NEYİMİZ KALDI? ATATÜRK ve DİN DÜŞMANLIĞI ARDINDAKİ GERÇEK EDİBALİ’NİN MİLLİ KADROLARI NASIL YETİŞTİ? SAVAŞI KAYBEDİYORUZ! BU ÜLKELER BAĞIMSIZ OLAMAZ! İNSANLIK ÖLÜYOR! ÇÖZÜM:         DEVLETİN İŞGALİ DEĞİL DE NEDİR? DAVA VATAN, MİLLETSE EĞER….? DEVLETİMİZ İŞGAL ALTINDA! YAŞASIN YENİDEN MİLLİ MÜCADELE! “FARE ÇUVALI TEORİSİ”  VE MÜSLÜMANLAR 19 MAYIS 1919 YENİDEN MİLLİ MÜCADELE  YENİ MÜFREDAT SON NOKTA OLMASIN! 23 NİSAN’I KUTLUYORUZ AMA… KİMİN KULUYUZ? SEÇİLMİŞLERİN Mi, ALLAH’IN MI? TÜRK MİLLETİ! CEVAP VER!.. DERDİ OLANLAR…! DEVLETİMİZ İŞGAL, MİLLETİMİZ ESİR Mİ? YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR!ŞEHİTLERİMİZİN VEBALİ KİMİN ÜZERİNE? … ÜMİTVAR MIYIZ? YERLİLİK-MİLLİLİKMASKE Mİ? MİLLETİNE DÜŞMAN MİLLET! ENFLASYON CANAVARINI KİM BESLİYOR?.. HANGİ ANAYASA TARTIŞILSIN? BUGÜN TÜRKİYE İŞGAL EDİLSEYDİ…..?! 10 KASIM’DA SAMİMİYET BEKLİYORUZ BU KADROLAR   NİÇİN VAR? CUMHURİYETİN 100.YILINDA MİLLİ VE İLMİ MUHASEBE ŞART DÜNYADAKİ GÜÇ DENGELERİ VE TÜRKİYE ÇARE BİZİZ!           SORUMLU BİZİZ! YÜZ YILLIK HALİMİZİN HİKÂYESi DİN ….SÖYLEMEZ! ….İSTEMEZ! EĞİTİM-ÖĞRETİM İÇİN HAYATİ UYARI! VATANDAŞTAN CEVAP BEKLEYEN TARİHİ SORULAR! PARTİLERİN  ÖLÜM VE İHANETİ!         EMPERYALİZMİN MİLLİ PARTİLERİ! BİZDEN NE İSTİYOR? KİME SİTEM EDELİM? EKONOMİK KRİZDEN BARIŞ MEDENİYETİNE LİDERLER DEVRİ BİTMELİ Mİ? AYKUT EDİBALİ HAKLI ÇlKACAK Ml?.. BU YÜCE MİLLET UYANIRSA…. KİM BUNLAR?  NE İSTİYORLAR?                   SEÇİMDE FARKINDA OLDUK - OLMADIK         SEÇMEN KİME OY VERDİĞİNİ SANlYOR? ….BİZE ENGEL OLUN ÇAĞRISI! SEÇİM Mİ?   SAÇIM MI?                       İKTİDAR VE MUHALEFET  NE İSTİYOR? -MIŞ GİBİ SİYASET İKTİDAR VE MUHALEFETİN  AKIL HOCASI!? ÇANAKKALE... YA BİZ!.. SİYASETTE EN DÜRÜST EN SAMİMİ ÇAĞRI! SİYASETTE İRADELİ - İRADESİZ  EYLEM!     ŞEYTANİ POLİTİKA MI? RAHMANİ SİYASET Mİ? DEPREMLERDEN ÇIKAN SONUÇ FELAKETLEREKADER DEYİP GEÇMEK! DEPREM SİYASET SAMİMİYET! MİLLİ CEPHE BİRLİĞİ NASIL KURULUR?        SİYASETTE İYİLİĞİ EMR KÖTÜLÜĞÜ MEN SİYASETİN YÜZ AKI! OYUN BOŞA GİDER OYUNU! BİZİ ARIYOR! TÜRK MİLLETİNİN TARİHİ MİSYONU! İYİLİĞİ EMR - KÖTÜLÜĞÜ MEN…. TÜRK SİYASETİNDE ACİLİYET! KOPAN KIYAMETTEN KİM SORUMLU?
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1GALATASARAY1850
  • 2FENERBAHÇE1739
  • 3REEDER SAMSUNSPOR1836
  • 4İKAS EYÜPSPOR1830
  • 5BEŞİKTAŞ1830
  • 6GÖZTEPE1728
  • 7RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ1826
  • 8GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ1825
  • 9ÇAYKUR RİZESPOR1824
  • 10TRABZONSPOR1822
  • 11CORENDON ALANYASPOR1822
  • 12KASIMPAŞA1721
  • 13ONVO ANTALYASPOR1821
  • 14TÜMOSAN KONYASPOR1720
  • 15NET GLOBAL SİVASSPOR1820
  • 16BELLONA KAYSERİSPOR1816
  • 17SİPAY BODRUM1815
  • 18ATAKAŞ HATAYSPOR189
  • 19ADANA DEMİRSPOR185
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA