AĞAÇ DEDE: 10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAK ATATÜRKÜ, TÜM KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ 10.11.2024
ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YIL İÇERİSİNDE DAĞLARIMIZ ORMAN OLMALI.
Bu faaliyetimizdeki amacımız 10 Kasımda Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü anmak ve kahraman ŞEHİTLERİMİZE, GAZİLERİMİZE olan minnetimizi ifade etmeye çalışmaktır.
Faaliyetimiz Kayseri Üniversitesi Genç Yeşilay ve Dağcılık Kulüpleri ile İncesu ilçemizde yapımı devam eden Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele Rehabilitasyon Merkezi Yerleşkesine 101 fidan dikerek gerçekleşecektir.
Bu etkinlik Cumhuriyetimizin 101 yılına özel olarak gerçekleştirilip, her bir fidana aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin isimleri verilecektir. Fidanlarımız hem doğaya katkı sağlayacak ve hem de kahramanlarımızın hatırasını yaşatacaktır.
Hedefimiz sadece çevreyi korumak değil; aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN ve KAHRAMANLARIMIZIN bizlere emanet ettiği cumhuriyet değerlerini gençer olarak yaşatmak ve yaymaktır.
Bu anlamlı etkinliğimize herkesi davet ediyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ rahmetle anıyoruz.
*
Bu faaliyetteki temel hedefimizse Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz silah arkadaşları, tüm karaman şehitlerimiz ve gazilerimizin canlarını feda ettikleri bu vatanın çıplak dağlarını 365 gün ve durmaksızın çalışarak ormanlaştırmaktır.
Mustafa Cengiz CENK MEYDANI
ASGARİ ÜCRET TOTO...
Mustafa Göçer
YENİ FİDANLAR BÜYÜYÜNCE NE OLUR?
Ali Rıza Navruz
Meraklısına Cevabımdır!..
KADİR DAYIOĞLU
HIZLI TREN (Tekrar)
AHMET KARAASLAN
ZİYA GÖKALP İLKÖĞRETİM OKLUNDAN ANIM
Mustafa Cengiz
SEN-BEN-BİZİM OĞLANIN OYUNCAĞI KAYSERİSPOR!
Ömer Faruk Kotay
BİZE NE OLDU?
OZAN DERVİŞ/ İSMAİL KOÇAK
ÇOK BOZULDU BU İNSANLARIN DÜZENİ
Mehmet Arpa
Sessiz Uzaklaşmaların Anatomisi: İlişkiler Değerle Değil, Rahatlıkla Yaşar
Faruk Ergan
ŞIMARIK OLMAK!















