AĞAÇ DEDE: KAYSERİ ANADOLU YILDIZLAR İL
ŞAMPİYONASI VE ORGANİZASYON ÇOK GÜZELDİ
Çok değerli il temsilcimiz başta olmak üzere katkısı bulunan herkesi tebrik ederim.
TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA DAVET EDİLDİM.
GENÇLERE HİTAP ETME FIRSATI BULDUM:
12.06.2025 ...Bir insanın moral ve motivasyonu düşükse o insan hiçbir konuda (spor, tarım, sanayii...) başarılı olamaz. Bu noktada bizim sorumluluğumuz gençlerimizin moral ve motivasyonunuzu yüksek tutmak olmalıdır. Aileler çocukların önünü açmalı ve spor salonlarında yapılan çalışmaların devamının evde de yapılmasını desteklemelidir. Uyum olmalıdır. Vatandaşlarımızsa caddelerde gezinmek, meydanlarda yada parklarda oturmak yerine türbinleri doldurarak gençlerimize “sizi önemsiyoruz” mesajları vermelidir. Unutulmamalıdır ki gençlerimizin elde edeceği uluslararası başarılar ülkemizin moral ve motivasyonunu yükseltecek ve ülkemizin her alanda kalkınmasına pozitif etki yapacaktır.
İŞİMİZİ İYİ YAPMALIYIZ.
Gençler. Derslerimizdeki başarımız spordaki başarımızla örtüşmelidir. Ülkemizde bilim ve teknolojinin gelişebilmesi için derslerinizde en yüksek başarıyı yakalamalısınız. Ayrıca. Her zaman bir ayağınız toprakta olmalıdır. Aramızda tohum ekmeyi, fidan dikmeyi ve takip etmeyi bilmeyen genç insanımız kalmamalıdır.
Ülkemizde sanayi ve teknolojinin güçlenmesi hususunda öncelikli olarak tarımın güçlenmesi sıçrama tahtası oluşturacaktır. Tarımın gelişebilmesi içinse suyumuzun azalmaması, verimli topraklarımızın erozyonla gitmemesi ve motivasyonla eşanlı bir şekilde pozitif bilimlerin yükselmesi gerekmektedir. Bunun içinse el birliği ile omuz omuza vererek ormanlarımızı güçlendirmeliyiz. Güçlendirmek zorundayız. Çünkü dünyamızı tehdit etmekte olan su ve gıda krizine karşı Ülkemiz Adına önlem alabilecek olan son nesil insanlarız (...).
Kendi kapı önümüzü, bağ, bahçe, tarla kenarlarımızı ağaçlandırarak başlamalı ve nerede bir ağaçlandırma çalışması varsa hem katkıda bulunmak; hem de çok şey öğrenebilmek için koşmalıyız. Beni bu hususta her zaman arayabilirsiniz. Çok değerlisiniz ve sorumluluğunuz çok büyük.
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ BÜNYESİNDE "DOĞA KULÜPLERİ'DE" OLMALI.
Biz su ve gıda krizlerinin eşiğinde olan bir ülkeyiz... Tarımsa (ormancılık, bitkisel üretim, hayvancılık...) Temel Doğa Sporudur ve ülkemiz için yaşamsal öneme sahiptir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerimiz bünyesinde "Doğa Kulüpleri" neden yok merakla soruyorum.
“Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizlersiniz. Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak sizlersiniz” G.M.K.ATATÜRK